ONZE SERVICE

GORILLA CAF IS DE INGEHUURDE KRACHT VOOR UW BEDRIJF OF ORGANISATIE.

We werken in totaal productie, van concept, productie en realisatie. U bent nauw betrokken bij het proces en nemen alles uit handen. Ook kunt u terecht voor deel gebieden dus, camera, regie, video montage, beeld schakel techniek, productie, animatie, geluid of Licht. Kortom we werken graag voor u en helpen u verder.

 

CONCEPT ONTWIKKELING

Uw heeft een communicatie doel of wil een publiek informeren. We kunnen een concept voor u ontwikkelen. Uiteraard kunnen we bij een goed gekeurd concept de realisatie uitvoeren. En dat doen we heel graag voor u. Maar u heeft ook hier keuze vrijheid.

VIDEO MONTAGE

We kunnen iedere opname maken die we willen maar zonder de juiste montage geen verhaal. De specialisten monteren zaken weg in een lopend verhaal. Gebruiken waar nodig effecten, maar kunnen u ook helpen met al bestaand materiaal. Om het nieuw leven in te blazen of te voorzien van een update. Ook in onze markt werken we aan circulariteit.

CONTENT ONTWIKKELING

Ook wel content marketing genaamd in sommige gevallen. We bedenken en voeren uit. Uiteraard kunnen we ook uw concept uitvoeren. Onze specialiteit zit hem in storytelling in serie formaat. Een terug kerend verhaal wat een publiek aan zich bind.

VIDEO SCHAKELTECHNIEK

Bij een meer camera productie is schakelen een must. Het voorkomt onnodige montage en aan het einde van uw event of live uitzending heeft u een kant en klaar product. Onze schakel technicus hebben ervaring tot wel 8 camera regie. Uiteraard kunnen we een meer camera productie van a tot z voor u regelen. En alleen behoefte aan een beeld schakel technicus mag natuurlijk ook.

PRODUCTIE & REGIE

Dit zijn misschien wel de belangrijkste zaken bij een productie. Als zaken goed worden voorbereid en geproduceerd scheelt dat vaak tijd en budget. De regie doet niets anders dan het verhaal bewaken, bij sturen en zorgen voor de juiste technische middelen.

LICHT

Licht is een belangrijk onderdeel van onze producties. Maar we doen meer, zo hebben we binnenhuis architectuur uitgelicht zoals in horeca gelegenheden. Maar ook de nodige gebouwen voorzien van een compleet nieuwe look met licht of videomapping. Dit soms tijdelijk maar vaak blijvend. De architectuur licht projecten zijn waar het kan altijd met een eigen stroom voorziening. Voor al onze architectuur licht projecten werken we samen met Architectural Lighting Concepts . Uiteraard helpen we u ook als u een belichter nodig heeft met of zonder materiaal.