1852

KLANTEN

17320

UUR BEELD

29

INDEPENDENT DOCUMENTAIRES

OVER ONS

ONZE WAARDEN

ONS PROCES

Gorilla CAF is een creatief productiebureau dat is gespecialiseerd in oplossingen voor alles wat er komt kijken binnen de realisatie van video/film, tv en social broadcast productie. Gedurende de 23+ jaar van ons bestaan hebben we oplossingen samengesteld en onze klanten voorzien van advies, concepten en technische now how. Dit voor een diversiteit van organisaties en bedrijven. We werken van uit 2 standplaatsen regio Eindhoven en regio Utrecht. We zijn dus altijd dicht bij.

 

Ons productiebureau is alert op de uitdagingen en technische ontwikkelingen waarmee de wereld van communicatie word geconfronteerd. We onderzoeken de wereld en brengen nieuwe oplossingen en talent samen voor de beste oplossing. We geloven ook dat independent werk belangrijk is. Daarom maken we korte en lange documentaire met uiteenlopende onderwerpen in eigen beheer.

 

 

We geloven in samenwerken en dat creativiteit een belangrijk onderdeel is voor ieder bedrijf. We hebben een uitgebreid netwerk van camera mensen, video editors, schakel technicus, producers, regisseurs, belichters, animators en concept ontwikkelaars beschikbaar. Hier mee treden we op als full service team maar ook als los onderdeel in man of vrouw kracht. Wij zijn de ingehuurde krachten die onze klanten verder helpen.

 

 

VOLG ONS VOOR DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

<